Susuz İlkokulu

Vizyon: İlimizde; akademik, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda en başarılı ilkokullar arasında olmak.

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunarak, onların ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, istediğinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://banazsusuzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Susuz Köyü, Banaz/UŞAK

Öğretim Şekli :tekli

Yerleşim Yeri - Köyümüzün nüfusu 2015 verilerine göre 885 kişidir. Köyde içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri, PTT acentesi ve sağlık ocağı vardı

Adres - Susuz Köyü, Banaz/UŞAK

Ulaşım Okula ulaşım öğretmen servisleriyle sağlanmaktadır. Hem Banaz hem de Uşak´tan ulaşım imkanı vardır. Bunun dışında köyün dolmuşları belirli saatlerde Banaz ve Uşak´a hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine:10 km. İl merkezine:33 km